Cameratest: hoe scoort de iPhone 11 Pro?De iPhone 11 Pro heeft drie lenzen achterop, een nachtmodus en de Deep Fusion-modus. Hoeveel beter zijn de foto’s en video’s met de nieuwe iPhone? We vergelijken hem met de iPhone XS Max en met de Samsung Galaxy S10+. BINNENKORT meer nieuwe smartphones, zet de BEL aan en ABONNEER:
LUISTER OOK onze podcast over deze cameratest:

KIJK OOK: OnePlus 7T en 7T Pro

PS. Heb jij de Bright-app al?
iOS:…

42 thoughts on “Cameratest: hoe scoort de iPhone 11 Pro?”

 1. Bright ik heb een HELE goeie vraag:

  Ik heb een Google Home mini voor mijn verjaardag gekregen.
  Maar zijn er ook lampen die ik op de Google Home mini kan aansluiten?

  Zo ja welke en zit er ook verschil tussen welke ik moet pakken?

  Mvg. Barrie

 2. Leuk om zo'n uitgebreide cameratest te doen! En holy hell, wat een werk moet erin gezeten hebben!
  Paar kleine dingen die ik zag:
  – telelens heeft geen nachtmodus. Hij zoomt gewoon digitaal met de primaire camera. Kun je makkelijk zien door diafragma te checken. Telelens doet het nooit bij weinig licht trouwens
  – In de vergelijking van nachtmodus met S10 bij Kurhaus heb je aliens gespot! Kijk maar in de lucht bij de foto van de iPhone (op 16:33 ), drie mooie groene vliegende schotels! (Of zou het lensreflectie zijn 😉 ?)
  Anyway, leuk om te zien zulke video's, keep it up!

 3. Welke er wint? Hangt volgens mij per individue af wat je het meest gebruikt.
  Voor mezelf gebruik ik graag een wijdhoek lens, maak regelmatig macro foto's en tijdens bewegend video's maken is voor mij een goede stabilisatie belangrijk. Voor dat zou de S10 het meest in de buurt komen.
  De zeer goede nacht video modus van de 11Pro zal ik dan wel weer missen. Voor de rest zijn ze aardig gelijkwaardig dus wacht ik wel op de S11 😎

 4. Interessante aflevering weer. Ik heb beide toestellen (Max) en moet eerlijk bekennen dat ik na gebruik van mijn 11 Max Pro nooit meer de XS Max aanraak voor foto’s.

 5. Veel plezier met jullie 11 Pro en 10+, maar ze zijn geen van beide de beste cameraphones. Voor 100€ koop je een 950XL of een 1020, en die zijn toch echt beter. Deze iPhone heeft een enorm kleine sensor, en loopt dus vooral met software de boel op te leuken. Ook is 12 MP simpelweg te weinig. OK, de 950 en 1020 hebben geen zoom, geen supergroothoek, maar op 26mm zijn ze onverslaanbaar. Kijk ook maar op GSM arena naar de testshots, zie je hoe goed die 2 zijn en deze twee toestellen achter zich laten.

 6. Ik ben dan toch nog voor de s10+ alleen al omdat de camera's niet zo vreemd staan. De nachtfoto's mogen dan wat minder zijn maar het besturingsysteem is sowieso al gewoon beter dan apple.

  Goede video trouwens! Super veel info, ga zo door!

 7. 1250 750 Na mij mening is de Samsung galaxy s10+ better want die is erg omlaag gegaan in prijs, je koopt hem nu rond de 750 euro en de iphone 11 pro max is rond de 1250 als het niet meer is. Wel een leuke video camera erg goed vergeleken! Ga zo door! 👍🏼👌🏼

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *